Bio Berta Bio Lekvár Homoktövis

Bio Berta Bio Lekvár Homoktövis

Raktáron

Magyar Táplálékallergia - és Táplálékintolerancia Adatbank alapján a Bio Berta homoktövis lekvár, az alábbiaktól mentes:Tejfehérje, Tejcukor (laktóz), Tojás, Szója, Glutén, Földimogyoró (arachis), Benzoesav és származékai, Azoszinezékek, Kéndioxid és származékai.

1 455 Ft
egységár: 6,93 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999534380915
Márka:Bio Berta
Kiszerelés:210 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio Berta Bio Lekvár Homoktövis Részletes leírás

Bio Berta bio homoktövis lekvár - 190 g

Egészen a III. évezred kezdetéig kevés falusi gyermek nőtt fel úgy, hogy ne lett volna része szabad tűzű, bográcsos ételkészítésekben. Talán a sertések mindentudója megbocsátja, hogy a nekik szánt héjában főtt krumplit meg-megloptuk előlük, de nem csak erről volt emlékezetes ez a menü, hanem ez is volt a legegyszerűbb bográcstörténet. Bezzeg a lekvár! Szinte fogazatváltásnyi időbe tellett, amíg lezsibbadva az állandó hosszú nyéllel (keszi keverő) keveréstől legalább sejtetett valamit, azaz elkezdett sűrűsödni a gyümölcsalap. Ennyi kínnak, ennyi fáradságnak, ekkora rákészülésnek kellett is, hogy legyen értéke. Vagyis a lekvár akár a tisztaszoba rendkívüli érték volt a háztartásokban.

Összetevők:
Homoktövis* (32%), méz*, alma*, ivóvíz, pektin, antioxidáns: citromsav *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.

Enerigatartalom 100 gr-ban:
Energia: 715 KJ / 168 kcal
Zsír: 0,1 gr; amelyből telített zsírsavak: 0 gr
Szénhidrát: 41 gr ; amelyből cukrok: 36,4 gr
Fehérje: 0,8 g
Só: 0 gr


Felhasználási javaslat
:
Kenyérre kenve illetve süteménybe sütve is fogyasztható.
Adagoláshoz mindig tiszta eszközöket használjunk és felbontás után visszazárva hűtőszekrényben tároljuk. Allergén anyagot nem tartalmaz.

Kiszereles: 190 gr/üveg

Bio Berta Bio Lekvár Homoktövis Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 21.

  Finom es jo az ara

Anonim Felhasználó2019. 09. 26.

  Jo ar ertek arany

Anonim Felhasználó2018. 03. 12.

  jó az íze.