Paleo Unic chocolate citrom-, narancs-, málna-zselés szaloncukor édesítőszerrel 250 g

Paleo Unic chocolate citrom-, narancs-, málna-zselés szaloncukor édesítőszerrel 250 g

Raktáron

Hozzáadott cukrot nem tartalmazó, zselés desszert szaloncukor csokoládéba mártva, málna, citrom, narancs ízesítéssel. .

3 614 Ft
egységár: 3 613,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999091305079
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Paleo Unic chocolate citrom-, narancs-, málna-zselés szaloncukor édesítőszerrel 250 g Részletes leírás

Összetevők: zselé (polidextróz, víz, édesítőszer: eritrit, zselésítő anyag: pektin, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, nátrium-hidrogén-karbonát, aromá), étcsokoládé legalább 20% (kakaómassza, édesítőszerek: eritrit 28%, szteviol-glikozidok 0,02%, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, aroma), tartósítószer: kálium-szorbát. 

Kakaó szárazanyagtartalom az étcsokoládéban legalább 70%

A cukor helyett eritritet tartalmazó élelmiszerek fogyasztása a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó élelmiszerek fogyasztása.Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet ! Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra !

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.