Paleolit Gesztenyés krémmel töltött szaloncukor 500 g

Paleolit Gesztenyés krémmel töltött szaloncukor 500 g

Nincs raktáron

Paleo gesztenyés krémmel töltött étcsokoládé desszert szaloncukor édesítőszerekkel, eritrittel és sztíviával. .

Kosárba
EAN kód:5999564044030
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Paleolit Gesztenyés krémmel töltött szaloncukor 500 g Részletes leírás

Összetevők: étcsokoládé 50% (kakaómassza, édesítőszer: eritrit(14%), kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, édesítőszer:szteviol glukozidok(0,02%)), gesztenyés krém 50% (édesítőszer: eritrit (20%), nem hidrogénezett növényi zsír (pálma,shea), kókusztejpor (10%), gesztenyeliszt, emulgeálószer: napraforgó lecitin).

Nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket , glutént, szóját, és tejanyagot tartalmazhat! Kakaó szárazanyag tartalom az étcsokoládéban legalább 70%

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1923 kj / 466 kcal
zsír: 44.8 g
ebből telített zsírsavak 25.1 g
szénhidrát: 41.6 g
-melyből cukor: 1.1 g
-melyből poliolok  g
rost: 5.3 g
fehérje: 5.5 g
só: 0.02 g

A cukor helyett  eritritet tartalmazó élelmiszerek fogyasztása a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó élelmiszerek fogyasztása.Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet ! Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra !


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.