Dr.Chen Lícium gyümölcs

Dr.Chen Lícium gyümölcs

Raktáron

Vigyen energiát ételébe, jó egészséget életébe! .

1 193 Ft
egységár: 11,93 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6921247587885
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Lícium gyümölcs Részletes leírás

Lícium gyümölcs - Goji bogyó - 100g

A lícium gyümölcs fogyasztása a Tradicionális Kínai Orvoslás szerint a máj és a vese meridiánjaira hat, és mivel a máj felel látásunkért, Kínában úgy tartják: tiszta májjal búcsút mondhat szemproblémáinak. Fogyasztható nyersen, gyógyteába, borba vagy pálinkába áztatva, illetve kompótba és levesbe főzve is.
 
Naponta 5-10 g lícium gyümölcs fogyasztása javasolt. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl.
 
Kiszerelés: 100g.
 
A lícium (goji bogyó, goji berry, lycium, farkasbogyó)  a világon a második legnagyobb mennyiségű C- vitamin-t tartalmazó gyümölcs.
 
A béta-karotinról tudott, hogy segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól.
 
A Goji bogyó a B-vitaminnak és az antioxidánsoknak is gazdag forrása, amelyek a káros szabad gyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit.
 
Gazdag továbbá poliszaharidokban, amelyek az immunredszert erősítik, továbbá 18 különbözőaminosavat is tartalmaz és bőséges kálium-forrás is.
 
Alkalmazási javaslat: napi 5-10g, magában fogyasztva, teába áztatva, levesekbe főzve stb.
 
Tények a Goji bogyóról:
• 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen    az élethez.
• 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő élelmiszerben és amely    rákellenes hatású.
• Több fehérjét tartalmaz (13%), mint a teljes kiőrlésű gabona.
• Az antioxidáns karotinoidok egész tárházát tartalmazza, beleértve a béta-karotint is (s jobb forrása    annak, mint a sárgarépa!), és a zeaxantint, ami a szemet védi. Minden élelmiszernél több karotinoidot    tartalmaz.
• Még a narancsnál is több C-vitamin található benne.
• Valamennyi B-vitamin megtalálható benne, amelyek nélkülözhetetlenek a táplálék energiává alakításához.
• E-vitamint is tartalmaz, ami ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban.
• Béta-szitoszterolt, egy gyulladásgátlót is tartalmaz, amely szintén csökkenti a vér koleszterin szintjét és amelyet szexuális impotencia és prosztata megnagyobbodás kezelésére is használnak.
• Esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, melyek szükségesek a szervezet hormon termeléséhez, és az agy és idegrendszer tökéletes működéséhez.
• Ciperont is tarlamaz, s ez a szeszkviterpén előnyösen hat a szívre és a vérnyomásra, és kedvezően befolyásolja a menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésére is használják.
• Szolavetivont tartalmaz, amely erőteljes gomba-ölő és baktérium-ölő vegyület.
• Fizalint tartalmaz, amely hatásos a leukémia főbb típusainak kezelésében. Bebizonyították erről a vegyületről, hogy növeli a lép természetes “killer-sejt” aktivitását, a normál és a tumoros egérben, és rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B kezelésében is használják.
• Betaint tartalmaz, amely a máj kolin termelésében tölt be szerepet, s amely vegyület jótékonyan hat idegesség esetén, javítja a memóriát, gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain metil csoportjai révén a szervezet enrgia folyamataiban is részt vesz, segít csökkenteni a homocisztein   szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó faktora. DNS védő hatása is ismert.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Annamária2019. 03. 13.

  Teába szoktam áztatni, megduzzad benne, a teázás végén elfogyasztom, olyan, mintha friss gyümölcsöt ennék. Sok értékes összetevőt tartalmaz.

Anonim Felhasználó2017. 05. 02.

  én személy szerint ajánlani tudom mert nekem bevált. sok mindenben segít koncentráció,imunerősítő (nem voltam megfázva amióta fogyasztom ,nyugodtabban tudok pihenni , tehát fittebb vagyok azota amiota fogyasztom.

Anonim Felhasználó2016. 06. 09.

  Egészséges és finom.

Anonim Felhasználó2016. 05. 29.

  jó ízű.

Anonim Felhasználó2016. 05. 18.

  Imádom joghurtba.

Anonim Felhasználó2016. 04. 13.

  kb 1 hete szedem még nem nagyon érzem a hatását

Anonim Felhasználó2016. 03. 30.

  finom (édes-savanykás) és egészséges. Kiváló nasi.

Anonim Felhasználó2016. 03. 22.

  Nagyon egészséges!

Még több mutatása