Golden Granet Gluténmentes Chia Csoki Csók 75 G

Golden Granet Gluténmentes Chia Csoki Csók 75 G

Nincs raktáron

Ínycsiklandó csokis különlegességre vágyik? Gluténtől mentesített édességet keres? Fontos Önnek is, hogy ételei ne legyenek tele káros anyagokkal?  A Golden Garnet chia csokija egy különleges édesség, melynek csomagolását simítózárral láttunk el, hogy megakadályozzuk a termék kiszáradását felbontás után.

Kosárba
EAN kód:5999887023187
Márka:Golden Granet
Kiszerelés:75 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Golden Granet Gluténmentes Chia Csoki Csók 75 G Részletes leírás

Ínycsiklandó csokis különlegességre vágyik? Gluténtől mentesített édességet keres? Fontos Önnek is, hogy ételei ne legyenek tele káros anyagokkal?

 

A Golden Garnet chia csokija egy különleges édesség, melynek csomagolását simítózárral láttunk el, hogy megakadályozzuk a termék kiszáradását felbontás után. Használja ezt a praktikus csomagokást, és érezze mindig ugyanolyan különlegesnek ezt a csokis finomságot!

Olyan értékes alapanyagokat tartalmaz, mint a rizsliszt, a babliszt, melyek gluténmentesek, a chia mag, mely számos betegségre hasznos növény, az élet kis magja, zsíradékok közül pedig kókuszzsírral láttuk el, hiszen ez jóval egészségesebb, mint más, étkezésre használatos olaj vagy zsír.

Ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származik minden organikus alapanyag, melyek alkotják ezt az édes nasit, hiszen ezek jóval egészségesebbek, mint más egyéb összetevők.

A Golden Granet figyel az Ön egészségére, valamint lényeges számunkra, hogy az általunk kínált termékek minőségileg a maximumon lehessenek, így a gyártásuk során folyamatos odafigyelés mellett alkottuk meg Önnek ezt a finomságot.

Vannak gyermekei? A gyerekek imádják a csokis finomságokat, így biztos lehet benne, hogy örülni fognak egy ilyen nasinak.

 

Válassza a Golden Granet chia csoki csókját, ha:

Enne egy finom csokis desszertet. Gluténmentes édességre vágyik.Mesterséges adalékanyagoktól mentes édességet keres.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.