Gullón Gluténment. Digestive Keksz

Gullón Gluténment. Digestive Keksz

Raktáron

Rostban gazdag, gluténmentes keksz reggelire vagy csak úgy nassolni. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják, Magas olajsav tartalmú napraforgó olaj, Élelmirost-forrás, Laktózmentes, tejfehérje mentes, gluténmentes, tojást nem tartalmaz, nem tartalmaz dió- és mogyoróféléket.

838 Ft
egységár: 5,59 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8410376045024
Márka:Gullon
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gullón Gluténment. Digestive Keksz Részletes leírás

Rostban gazdag, gluténmentes keksz reggelire vagy csak úgy nassolni. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják, Magas olajsav tartalmú napraforgó olaj, Élelmirost-forrás, Laktózmentes, tejfehérje mentes, gluténmentes, tojást nem tartalmaz, nem tartalmaz dió- és mogyoróféléket.Összetevők: kukoricakeményítő, cukor, napraforgó olaj (magas olajsavtartalmú), 15,5% burgonyakeményítő, kukoricaliszt, rizsliszt, kukoricarost, kukorica glükóz és fruktóz szirup, rizskeményítő, térfogatnövelő szer: nátrium-és ammónium bikarbonát, só, emulgeálószer: szójalecitin.Nem tartalmaz tojást, diót és mogyoróféléket.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.