Kara kókuszvíz 250 ml

Kara kókuszvíz 250 ml

Nincs raktáron

Kara kókuszvízAz egyik legkorszerűbb technológiával a Kara létrehozta Önnek ultra magas hőfokon történő hőkezeléssel (UHT) készült és steril körülmények között csomagolt kókuszvíz, fenntartható erdőforrásból készülő, praktikus kiszerelésben.

Kosárba
EAN kód:8886303280057
Márka:Kara
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kara kókuszvíz 250 ml Részletes leírás

Kara kókuszvízAz egyik legkorszerűbb technológiával a Kara létrehozta Önnek ultra magas hőfokon történő hőkezeléssel (UHT) készült és steril körülmények között csomagolt kókuszvíz, fenntartható erdőforrásból készülő, praktikus kiszerelésben.A HALAL és KOSHER minősítések mellett számos minősítésnek megfelelnek a Kara termékpaletta termékei. A termékek GMO mentesek, amelyek révén igazolható az is, hogy a termékek sem a termesztés sem a feldolgozás során nem génmanipulált termékállományból származnak. Ezáltal olyan Kara olyan termékeket juttat el az Ön asztalára, amely a természetben megtalálható és egyéb módosításoktól mentes friss kókuszokból feldolgozott termék. A Kara Coco kókuszvíz kézzel szedett, friss kókuszdióból készül. Az alapvető elektrolitok (kálium, kalcium, magnézium, nátrium, foszfor) természetes forrása.A Kara kókuszvíz 99%-ban tartalmaz kókuszvizet, valamint 1% pedig kókuszvíz koncentrátum. A friss, zsenge kókuszdióból származó lé édeskésen savanykás. Rendkívül jól hidratál a benne lévő elektrolitoknak (kálium, kalcium, magnézium, nátrium, foszfor) köszönhetően. Fogyassza hűtve, rendkívül jól hidratál sport vagy bármely más megterhelő fizikai terhelés után.

• Gluténmentes & Laktózmentes & Koleszterinmentes• Friss kókuszdióból készül• Kiváló kálium forrás• Nem tartalmaz hozzáadott cukrot• Tartósítószer, aroma és színezék mentes

Összetevők: természtes kókuszvíz (99%), kókuszvíz koncentrátum (1%)

Átlagos Tápérték 100 ml termékben;Energia kcal/kJ: 77 kJ / 19 kcalZsír: 0g- ebből telített zsírsavak: 0gSzénhidrát: 4,4g- ebből cukrok : 3,4gFehérje: 0,2gSó: 55mg

Származási hely: Indonézia


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.