Csuta Durum tésztaliszt

Csuta Durum tésztaliszt

Raktáron

A durumbúza - másnéven keménybúza vagy üvegbúza - lisztjét elsősorban száraztészták, palacsintatészták és pizzatészták készítéséhez használják.  Kiváló alapanyag tojás nélküli száraztésztához.  .

1 174 Ft
egységár: 1 173,71 Ft / kg
Kosárba
EAN kód:5999881955460
Márka:Csuta
Kiszerelés:1 kg
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csuta Durum tésztaliszt Részletes leírás

Könnyen emészthető, szervezetünket értékes fehérjékkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és emésztést segítő rostokkal látja el.
A durumbúzában lévő keményítő szerkezeténél fogva lassan bomlik le az emésztés során, ezért szemben a hagyományos búzakeményítővel, nem emeli ugrásszerűen a vércukorszintet, így cukorbetegek diétájába is beilleszthető.

A durumliszt a durumbúza nevű búzafajtából készül. Makarónibúzának is nevezik, mert főként száraztészta készül belőle. Magas fehérjetartalma miatt a tésztagyártás során nélkülözhető a tojás.
A durumbúza lisztje sárga festékanyagot (béta-karotin) is tartalmaz, ezért az ebből készült tészta tojás hozzáadása nélkül is sárga.

Tápérték 100g termékben: Energia: 1420 kJ (338 kcal)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Marianna2019. 05. 23.

  Még nem használtam, csak a vélemények alapján vásároltam.

Bak Katalin2016. 01. 24.

  Nagyon konnyu es nagyon jo sutemeny vagy tesztat lehet kesziteni.