Csuta Teljes kiőrlésű tönkölyliszt

Csuta Teljes kiőrlésű tönkölyliszt

Raktáron

A tönkölybúza kiváló beltartalmi és élettani hatású gabona.  Fehérjetartalma magas és könnyen emészthető. Aminosav-tartalma és annak összetétele a gabonafélék közül a legkedvezőbb. A vitamin- és ásványi anyag tartalma a közönséges búzához képest annak többszöröse.

1 237 Ft
egységár: 1 236,78 Ft / kg
Kosárba
EAN kód:5999881955507
Márka:Csuta
Kiszerelés:1 kg
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csuta Teljes kiőrlésű tönkölyliszt Részletes leírás

A szervezet egészségi állapota és az elfogyasztott táplálék összetétele között nagyon szoros kapcsolat mutatható ki. Napjaink egészségügyi problémái a megelőzésre hívják fel a figyelmet. A tönkölybúzából készült termékek pozitív jelentőségűek. A jobb életminőség fenntartása érdekében fogyasszunk minél több természetes eredetű élelmi anyagot.

A tönkölybúza a többi gabonafajtához képest jelentős rosttartalommal rendelkezik, ezért elősegíti az emésztést.
A tönkölybúzának a hagyományos búzánál kedvezőbb az aminosav összetétele, lényegesen több ásványi anyagot és vitamint, valamint vasat, rezet és cinket tartalmaz. A vas a hemoglobin és az energia felszabadításában szerepet játszó enzimek összetevője, a réz számos enzim alkotórészeként a központi idegrendszer működéséhez szükséges. A cink több enzim ill. az inzulin alkotórészeként az anyagcserében vesz részt.

Mesterséges anyagokat nem tartalmazó, ellenőrzött mezőgazdasági rendszerben termesztett tönkölybúzából készült termék.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szilvi2017. 02. 03.

  Finom és egészséges

Anonim Felhasználó2016. 02. 18.

  A sima liszt helyett használva egészségesebb

Anonim Felhasználó2015. 03. 31.

  Nagyon.nagyon finom teljes kiőrlésű tönkölylisztből készült kenyeret sütöttem vele, illetve sütöttem olyan kenyeret is, amihez t.k. rozsliszttel és t.k. búzaliszttel kevertem. Az egész családnak ízlett.