Éléskamra Lágyan Omlós Császárzsemle 185 g

Éléskamra Lágyan Omlós Császárzsemle 185 g

Raktáron

Éléskamra Lágyan Omlós Császárzsemle lisztkeverék 6 db ropogós héjú, belül puha, omlós zsemle alapanyaga, melyhez csak tojás, zsiradék és víz hozzáadása szükséges.  Biztos a sikerélmény, mind a jól dolgozható nyers tészta, mind az elkészült zsemlét tekintve.

946 Ft
egységár: 5,74 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887064012
Márka:Éléskamra
Kiszerelés:165 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Éléskamra Lágyan Omlós Császárzsemle 185 g Részletes leírás

A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra Foszfátmentes sütőport használjuk.

Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.
Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást.

Hűtőben napokig eltartható, megőrzi frissességét. Fogyasztás előtt sütőben 2-3 perc alatt újra ropogóssá tehető.

Elkészítés: 2 db tojáshoz keverj fél dl vizet és 3 ek. olvadt zsiradékot/olajat. A zsemleliszttel keverd egyenletesre. 10 perc pihentetés után besűrűsödik. Vizes kézzel formázd kívánságod szerint, keresztben vágd be, majd sütőpapíron süsd 180 fokon kb. 25 percig. Magokkal hintheted a tetejét. Hűtőben napokig eltartható.

Összetevők: szezámliszt, tápióka keményítő, mandulaliszt, lenmagpehely, gluténmentes sütőpor, útifűmaghéj, himalaya só, citromsav

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1240 kj / 300.2 kcal
Zsír: 6.6 g - amelyből telített zsírsavak 1.9 g
Szénhidrát 50.2 g - amelyből cukrok 0.3 g
Rost 20.7 g
Fehérje 9.7 g
Só 1.8 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.