Naturmind Nyílgyökér liszt 250 g

Naturmind Nyílgyökér liszt 250 g

Raktáron

Kiváló vízmegkötő-képességének köszönhetően kiváló sűrítőszer, illetve mivel íz- és színtelen édes és sós ételekhez is használható. A krémlevesek, szószok, főzelékek mellett a gyümölcsszószok, zselék megfelelő állagának kialakítására is alkalmas.

1 574 Ft
egységár: 6,29 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559314001
Márka:Naturmind
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Nyílgyökér liszt 250 g Részletes leírás

Szószok, szaftok sűrítéséhez egy csészényihez oldjon fel 2-3 teáskanálnyit egy kevés hideg vízben. Az elkészült ételt húzza az edény egyik oldalához, döntse meg egy kicsit az edényt, hogy a folyadék összegyűlhessen, majd keverje hozzá a nyílgyökér vizes keverékét. Kevergesse közepes láng felett, amíg egy kicsit besűrűsödik, keverje hozzá és nyomkodja bele az ételt, hogy a szósz bevonhassa, majd tálalja.

Nyílgyökérliszttel a búzaliszt is kiváltható. Használható gluténmentes kenyerek és pékáruk készítéséhez, akár más lisztekkel keverve, akár önmagában.

A nyílgyökeret már régóta használják gyümölcstorták átlátszó, fényes bevonatának elkészítéséhez, vagy a kínai áttetsző szaftok főzéséhez.

Nagyon könnyen emészthető, így a diétás étkezésben fontos szerepe lehet. Előnye, hogy gluténmentes, így lisztérzékenyek számára az egyik lehetséges megoldást kínálja étrendjük kialakításában. Keményítőként alkalmazva is több előnnyel rendelkezik. Keményítő hatása alacsonyabb hőfokon is eredményes.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.