Zellei Tündi Lisztkeverék süteményekhez

Zellei Tündi Lisztkeverék süteményekhez

Nincs raktáron

Lassan felszívódó szénhidrátokból álló, adalékanyagoktól mentes lisztkeverékek.

Kosárba
EAN kód:5999886172022
Márka:Zellei Tündi
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zellei Tündi Lisztkeverék süteményekhez Részletes leírás

Lassan felszívódó szénhidrátokból álló, adalékanyagoktól mentes lisztkeverékek fehérjében és rostban roppant gazdag sütési és főzési alapanyagok.
A rostok azért fontosak a mindennapos táplálkozásban, mert megakadályozzák a fölösleges energiafelvételt és csökkentik a vékonybél felszívó felületét. Laktató hatásuknak köszönhetően alkalmanként kevesebbet eszünk az energiában gazdag ételekből. Nem csak a daganatos betegségek és az elhízás megelőzését segítik elő, de a salakanyagok távozását is gyorsítják az emberi szervezetből.
A lassan felszívódó szénhidrátok a vércukorszintünket nem emelik meg gyorsan és nagymértékben az étkezések során, így ezeket a speciális lisztkeverékeket cukorbetegek és fogyókúrázók is bátran használhatják, fogyaszthatják.

Zellei Tündi Lisztkeverék süteményekhez Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:Zellei Tündi,sütemény liszt,lisztkeverék

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Kati2018. 10. 07.

  Jó íze van a belőle készült sütiknek. Használható jó recepteket ad hozzá Tündi.

Anonim Felhasználó2016. 03. 15.

  Elvárásoknak megfelelő