Bertalan Akácméz 900g

Bertalan Akácméz 900g

Raktáron

Kellemesen lágy ízű méz, kiváló fertőtlenítő. Jó háziszere a meghűléses betegségeknek, a felső légutak hurutos elváltozásainak. .

4 720 Ft
egységár: 5,24 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997445310908
Márka:Bertalan
Kiszerelés:900 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bertalan Akácméz 900g Részletes leírás

Az akácméz kalciumban gazdag mézfajta, ezenkívül K, Na, Cu, Ph, Fe, S, ásványokat, a vitaminok közül pedig a A, B1, B2, B6, C, G, H, találunk benne. Jó csontképző, vértisztító, roborál, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, köhögéscsillapító, kiválóan alkalmazható felső légúti megbetegedéseknél, csökkenti a túlzott savképződést, gyógyítja a vérszegénységet, erősíti a szoptatós anyák szervezetét.

Az akácméz az egyik legnépszerűbb mézfajta világszerte, Magyarországon különösen nagy az akácfa állomány, összefüggő erdőséget alkotva az erdőterüleink egyötödét teszi ki. Az akácméz változatok a régióink jellemzői miatt mások, függnek a talaj összetételétől. Ezért láthatjuk például, hogy a méz színe a szinte teljesen átlátszótól a sárgás árnyalatig is terjedhet. Az akácméz magas gyümölcscukor tartalma által sokáig folyékony marad, enyhe domináns íze miatt pedig kiváló édesítőszer italokba és süteményekbe.

Bertalan Akácméz 900g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.