Grapoila Hidegen sajtolt kukoricacsíraolaj

Grapoila Hidegen sajtolt kukoricacsíraolaj

Nincs raktáron

A kukoricacsíra a kukoricaszem körülbelül 10%-a. A bioetanol gyártás és a malomipar melléktermékeként keletkezik, ahol nedves-, vagy száraz eljárással választják szét a kukoricaszem többi részétől. A hidegen sajtolt kukoricacsíra-olaj gyönyörű aranysárga színű, karakteres ízű étolaj.

Kosárba
EAN kód:5999885217076
Márka:Grapoila
Kiszerelés:750 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grapoila Hidegen sajtolt kukoricacsíraolaj Részletes leírás

A kukoricacsíra a kukoricaszem körülbelül 10%-a. A bioetanol gyártás és a malomipar melléktermékeként keletkezik, ahol nedves-, vagy száraz eljárással választják szét a kukoricaszem többi részétől.

A hidegen sajtolt kukoricacsíra-olaj gyönyörű aranysárga színű, karakteres ízű étolaj. A hidegsajtolással előállított kukoricacsíra-olaj olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet alapvető életfunkcióihoz.

Magas ásványi-só, nyomelem, és A-, D-, E-vitamin tartalma miatt fogyasztása sejt és bőrfiatalító hatású lehet. Az esszenciális zsírsavösszetétele karbantartja a vér lipidszintjét, ezáltal gátolhatja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását. Támogatja a szervezet vér-és keringési rendszerét, ennek következtében a szív munkáját. Külsőleg a visszérgyulladások esetén hozhat enyhülést.

Magas triglicerid tartalma, melynek több mint fele többszörösen telítetlen zsírsav, valamint magas E vitamin tartalma miatt bőr és nyálkahártya betegségeknél különösen ajánlott.

A haj és fejbőr bántalmainál is segíthet és akár a korpát is képes eltüntetni. Allergiáknál, asztmáknál és idült fejfájásoknál is eredményesen alkalmazható.

Megkönnyítheti az emésztési folyamatokat.

Gyulladás-csökkentő hatású.

Kiválóan használható saláták készítéséhez, magas füstpontja miatt sütéshez is. Különleges íze miatt kifejezetten ajánljuk keleties jellegű fogások készítéséhez.

Grapoila Hidegen sajtolt kukoricacsíraolaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Összetevők:100% kukoricacsíraolaj
Méret:285x65 mm

Grapoila Hidegen sajtolt kukoricacsíraolaj Kulcsszó

grapoil,hidegen sajtolt olaj,kukoricacsíraolaj,hidegen sajtolt kukoricacsíra olaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 11. 07.

  Jóízű.