Solio Hidegen Sajtolt Búzacsira Olaj
Solio Hidegen Sajtolt Búzacsira Olaj - 1.
Solio Hidegen Sajtolt Búzacsira Olaj - 2.

Solio Hidegen Sajtolt Búzacsira Olaj

Raktáron

​Az agy és idegrendszer egészségét szolgálja. A sportolók elsősorban állóképességük növeléséért becsülik. Az E- vitaminnak természetben fellelhető egyik legbőségesebb forrása. A növényolajok közül kiemelkedően nagy (extraordinarily high) mennyiségben tartalmaz biológiailag értékes „minor” vegyületeket: tokoferolokat (0, 3-0, 5%) szterineket.

2 485 Ft
egységár: 12,43 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997259370037
Márka:Solio
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Solio Hidegen Sajtolt Búzacsira Olaj Részletes leírás

​Az agy és idegrendszer egészségét szolgálja. A sportolók elsősorban állóképességük növeléséért becsülik. Az E- vitaminnak természetben fellelhető egyik legbőségesebb forrása. A növényolajok közül kiemelkedően nagy (extraordinarily high) mennyiségben tartalmaz biológiailag értékes „minor” vegyületeket: tokoferolokat (0,3-0,5%) szterineket. Ezért gyógyhatású élelmiszerként („health food”-ként) használható.

Zsírsavösszetétele is kedvező
esszenciális zsírsavtartalma 50-70%.

A ma még inkább csak reformboltokban kapható olaj kb. 8 hónapig őrzi meg frissességét, felbontás után tároljuk hűtőszekrényben, és két hónapon belül fogyasszuk el. Már egy evőkanál búzacsíra-olaj fedezi a napi E-vitamin szükségletünket.

Salátaszószok készítéséhez keverhetjük napraforgó- és kukoricacsíraolajokkal. A tisztán, természetes úton hidegsajtolással kinyert búzacsíraolaj számos olyan esszenciális zsírsavat tartalmaz, amelyeket szervezetünk nem képes előállítani, mégis nélkülözhetetlenek az alapvető életfunkciókhoz. A növényi zsiradékok közül a búzacsíraolaj természetes E vitamin (Tokoferol) tartalma messzemenően a legmagasabb.

Ennek köszönhetően gyakran felhasználják az olajat üveges babaételek készítéséhez. Az E vitamin az emberi szervezet számára nyújt természetes oxidációs védelmet. Mivel folyamatos fizikai és pszichikai terhelésnek vagyunk kitéve, szervezetünkben nem kívánatos anyagcseretermékek (pl. gyökök) képződnek. Ezeket az E vitamin semlegesíti és káros hatásaikat leblokkolja.

Solio Hidegen Sajtolt Búzacsira Olaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:20
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 01. 23.

  Ez a hidegen sajtolt búzacsíra nagyon sokrétű hatása van: magas E vitamin, nagyon jó bőrre, hajra, körömre.

Anonim Felhasználó2017. 11. 20.

  Jó az ár-érték aránya, igen értékesek az olaj összetevői, én főleg krémekbe használom

Anonim Felhasználó2016. 09. 10.

  Most használom előszőr de nekem is ajánlották.

Anonim Felhasználó2016. 04. 19.

  Ár-érték arány oké.