Solio Hidegen sajtolt Mák olaj

Solio Hidegen sajtolt Mák olaj

Raktáron

​Az olajok az élelmiszerek lényeges összetevői közé tartoznak, fogyasztásuk ősidők óta ismert. Bizonyos mennyiségű zsiradékra az emberi szervezetnek feltétlen szüksége van, illetve nélkülözhetetlen az egészség megőrzése érdekében.

1 392 Ft
egységár: 13,92 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997259370600
Márka:Solio
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Solio Hidegen sajtolt Mák olaj Részletes leírás

Az olajok az élelmiszerek lényeges összetevői közé tartoznak, fogyasztásuk ősidők óta ismert. Bizonyos mennyiségű zsiradékra az emberi szervezetnek feltétlen szüksége van, illetve nélkülözhetetlen az egészség megőrzése érdekében.

A kívánatosnál lényegesen több zsiradék fogyasztása azonban elhízáshoz, anyagcsere-, szív- és keringési, valamint daganatos betegségekhez, ízületi panaszokhoz vezethet. Ezért javasoljuk a kevesebb mennyiségű, de minőségi olajak rendszeres fogyasztását, maximum napi 2-3 evőkanálnyi mennyiségben. A kívánt hatás elérése érdekében több fajtát egymással keverve is használhatjuk.

A készítmény több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat, omega-6 telítetlen zsírsavat, egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza. 
A telített zsírsavak többszörösen telítetlen termékekkel való helyettesítése az étrendben kedvezően befolyásolja a vér összes, és LDL-koleszterin, szintjét. 
Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. A csontozat első számú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt.

Fogyasztható önmagában, kenyérrel (pl. pirítóshoz, só, paprika, fokhagyma granulátum hozzáadásával), pástétomokhoz, szedvicskrémekhez, körözöttekhez, de bármely készételhez keverve, és különösen élvezetes friss salátákra locsolva, salátaöntetekhez keverve. 


Energiatartalom:
34 000 Kj (830 kcal)
Fehérje: 0 g
Szénhidrát: 0 g
Zsír: 92 g
Telített zsírsav:10 g
Egyszeresen telítetlen:14 g
Többszörösen telítetlen: 68 g
Koleszterin: 0 mg



Solio Hidegen sajtolt Mák olaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:20
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 03. 21.

  Nagyon hatásos csontokra térdem sokkat javult

Wadliba2018. 11. 16.

  Kellemes íz, illat

Anonim Felhasználó2018. 10. 06.

  Még nincs róla tapasztalatom.

  Nagyon rövid a szavatossági ideje.

Anonim Felhasználó2017. 03. 07.

  még nem probáltuk!

Anonim Felhasználó2016. 09. 10.

  Kiváló a csontokra és a csontritkulásra

Anonim Felhasználó2016. 06. 17.

  A mák olaj a csontritkulás népi gyógyszere, ezért használom. A márkával meg vagyok elégedve. mindig ezt veszem.

Tibetti2015. 09. 27.

  Egészséges, könnyű, nem zsíros és finom ízű.

Anonim Felhasználó2015. 06. 13.

  Szeretném folyamatosan fogyasztani a mák olajat, főleg, hogy magyar termelőtől származik. A csontritkulás vizsgálaton mosolyogni szeretnék!

Még több mutatása