Snack Garden trópusi gyümölcs mix liofilizált 32 g

Nincs raktáron

TERMÉKLEÍRÁS:A Liofilizált Trópusi Gyümölcs Mix csak gyümölcsöt tartalmaz, ezért 100%-ban természetes és egészséges. A liofilizálás garantálja a nagyszerű és koncentrált gyümölcsízt, valamint a gyermekek és a felnőttek által egyformán imádott ropogtatás élményét.

Kosárba
EAN kód:5999886896010
Márka:Snack Garden
Kiszerelés:32 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Snack Garden trópusi gyümölcs mix liofilizált 32 g Részletes leírás

TERMÉKLEÍRÁS:A Liofilizált Trópusi Gyümölcs Mix csak gyümölcsöt tartalmaz, ezért 100%-ban természetes és egészséges. A liofilizálás garantálja a nagyszerű és koncentrált gyümölcsízt, valamint a gyermekek és a felnőttek által egyformán imádott ropogtatás élményét. Az elkészítés során a gyümölcsök kellemesen ropogósak lesznek, és megőrzik tápanyagokban és antioxidánsban gazdag beltartalmukat. Ennek köszönhetően a mix 15 grammja fedezi a felnőttek napi C-vitamin szükségletét.A mix könnyen visszazárható tasakban kapható, ezért elmaradhatatlan kelléke bármelyik táskának – tökéletes a gyerekeknek iskolába vagy kirándulásra, a felnőtteknek munka közben. A liofilizált gyümölcsök koncentrált ízének, valamint a meglepően könnyed és mégis ropogós textúrájának köszönhetően a reggeli joghurtoknak, a palacsintáknak és a kitalált ételeknek egyaránt nagyszerű kiegészítői. Gluténmentes. Tartósítószert nem tartalmaz.Átlagos tápérték 100 g termékben:Energia: 1466 kJ (349 Kcal)Zsír: 0 g ebből telített: 0 gSzénhidrát: 77,2 g ebből cukrok: 64,8 gFehérje: 3 gSó: 0 gTárolási információ: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó!Származási hely: EUÖSSZETEVŐK:banán (40%), eper (34%), ananász (26%), csomagológáz (nitrogén).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.