Alpro kókusz-mandulaital 1000 ml

Raktáron

Az illatos kókusz keveredik a pörkölt mandula finom ízével.  Önmagában is élvezetes innivaló, de tökéletes müzlihez vagy zabpehelyhez is, mert mindent egy picit még finomabbá varázsol.  .

1 022 Ft
egységár: 1,02 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5411188118732
Márka:Alpro
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Alpro kókusz-mandulaital 1000 ml Részletes leírás

Felfrissít és kényeztet bármikor a nap folyamán!
Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala 100%-ban növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. 

Összetevők: ivóvíz, kókusztej (3,3%) (kókusztejszín, ivóvíz), cukor, mandula (1,4%), trikalcium-foszfát, tengeri só, stabilizátorok (gellángumi, szentjánoskenyérgumi), emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-foszfátok), vitaminok (B2, B12, E, D2).

Allergén: mandula

Alpro kókusz-mandulaital 1000 ml Összetevők

Ivóvíz, kókusztej (3,3%) (kókusz krém, víz), cukor, mandula (1,3%), trikálcium foszfát, tengeri só, savanyúságot szabályozó anyag (monokálium foszfát), stabilizátor (gellán gumi, szentjánoskenyérliszt), emulgálószer (naprafrgó lecitin), aroma, vitaminok (

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Barbara2019. 03. 30.

  Valóban bír a leírt vitamintartalommal, ezáltal élvezeti értékén és egészséges életmód betartatásán felül valóban segíti mentális és fizikai teljesítőképességemet is. Finom az íze is.

Barbara2019. 03. 21.

  Kellemes az íze, s a feltüntetett vitamintartalom sem kamu, valóban érzem szervezetemen, mind fizikailag , mind mentálisan is,ha ezt a terméket használom, a vitaminok hatását. Jobb a fizikai és idegi teherbírásom, és stressztűrő képességem tőle.

Eszter2017. 04. 08.

  Szuper termék, kávéba, turmixhoz illetve mûzlihez kiváló, árban is megfelelő!

Anonim Felhasználó2017. 03. 28.

  könnyen emészthetõ

Tolnai Lajosné2016. 05. 19.

  Ez most nem izlet, olyan viz izű volt

Tusi2016. 01. 01.

  Szeretem és olcsóbb is mint a boltban.

nehezerzsi2015. 05. 13.

  finom, müzlihez, palacsintához isteni