Alpro vaníliás rizsital dolce 1000 ml

Alpro vaníliás rizsital dolce 1000 ml

Nincs raktáron

Könnyed ital, enyhén édes ízzel, kis vaníliával megbolondítva. Öntsd müzlidhez reggelire, vagy élvezd bármikor felhabosítva, könnyed turmixokhoz és shake-ekhez. .

Kosárba
EAN kód:5411188111375
Márka:Alpro
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Alpro vaníliás rizsital dolce 1000 ml Részletes leírás

100%-ban növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Kalciumforrás és B2-, B12- és D-vitamint tartalmaz. Édes és könnyed kényeztetésre vágysz? Élni tudni kell! A Dolce Rizsital kiváló választás lehet: egy könnyed ital, enyhén édes ízzel, kis vaníliával megbolondítva. És jó, ha tudod – még hozzáadott cukor* sincs benne. 

Összetevők: rizs összetevő (ivóvíz, rizs (16%)), napraforgóolaj, trikalcium-foszfát, emulgeálószer (lecitinek (repcemagból)), tengeri só, aroma, stabilizátor (gellángumi), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-foszfátok), vitaminok (B2, B12, D2).

Alpro vaníliás rizsital dolce 1000 ml Összetevők

Víz, rizs (12%), napraforgó olaj, trikálcium-foszfát, maltodextrin, tengeri só, stabilizátor (gellángumi), vitaminok (B₁₂, D₂), savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-foszfáto

Alpro vaníliás rizsital dolce 1000 ml Tudnivalók

TÁPANYAG INFORMÁCIÓK (100ML)energia-tartalom     &

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 01. 23.

  A gyerekeim tejmentesen ehettek, csak ezt itták meg tej helyett, mert nagyon jó az íze. Sokféle rizsitalt kipróbáltunk, de ez vált be.

  Egy hátránya van, az ára.

Anonim Felhasználó2016. 11. 02.

  Borzalmas,soha többet nem vásárolom meg! Nem ajánlom :(

Anonim Felhasználó2015. 08. 10.

  kellemes íz, laktózérzékenyeknnek kiváló tejpótló

nehezerzsi2015. 05. 13.

  nekem kicsit tömény az íze, de nagyon jó palacsintához, stb.