Isola bio rizsital light 1000 ml

Isola bio rizsital light 1000 ml

Nincs raktáron

Könnyen emészthető és jól kombinálható egyéb gabonakészítményekkel. Ajánljuk hűtve frissítőnek, melegen reggeli italnak, vagy hozzáadva kávéhoz, teához, turmixhoz. Felhasználhatjuk müzlikhez, gabonakásákhoz, desszerthez, vagy levesek, szószok készítéséhez.

Kosárba
EAN kód:8023678162506
Márka:Isola
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Isola bio rizsital light 1000 ml Részletes leírás

Egyike lehet azon táplálékoknak, amelyeket a legszigorúbb diéták (mint pl. a tejérzékenység) mellett is biztonsággal fogyaszthatunk. Csökkentett kalóriatartalom (legalább -30%), telített zsírsavaktól mentes, alacsony só tartalommal, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Összetevők: víz, olasz rizs*(12%), hidegen sajtolt napraforgó olaj*, tengeri só.

Felbontás után hűtőben tárolva 3-4 napig fogyasztható!

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.