Dialsi Tészta Kukorica-Rizs Fodos Koc.Gm

Dialsi Tészta Kukorica-Rizs Fodos Koc.Gm

Raktáron

Dialsi gluténmentes tésztaNettó tömeg: 250gA Dialsi egy gluténmentes tésztacsalád azoknak, akik a gluténmentes diétájuk alatt is élvezni szeretnék az ízeket. Kizárólag kukoricalisztből és rizslisztből készül, nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagokat.

1 212 Ft
egységár: 4,85 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8003802011320
Márka:Dialsi
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dialsi Tészta Kukorica-Rizs Fodos Koc.Gm Részletes leírás

Dialsi gluténmentes tésztaNettó tömeg: 250gA Dialsi egy gluténmentes tésztacsalád azoknak, akik a gluténmentes diétájuk alatt is élvezni szeretnék az ízeket. Kizárólag kukoricalisztből és rizslisztből készül, nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagokat.80g (= 1 adag) tésztát tegyünk bele 1 liter, enyhén sózott, forrásban lévő vízbe. A vízhez adjunk 2 evőkanál olívaolajat is. Főzés közben gyakran keverjük meg, kb. 10-12 perc alatt elkészül. Ha elkészült, szűrjük le és tálaljuk.Összetevők: kukoricaliszt 91%, rizsliszt 9%Származási ország: OlaszországSzáraz, hűvös helyen tartandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.