Felicia Bio Sárga Lencse Lasagne Gluténmentes Tészta 250 G

Felicia Bio Sárga Lencse Lasagne Gluténmentes Tészta 250 G

Nincs raktáron

Kiváló ízű, olasz bIo és vegán tészta! 100% gluténmentes, 100% bio, 100% vegán prémium száraztészta Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Bio Vegán Gluténmentes Magas tápértékű Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot Részletes leírás Különleges, 100% bio sárga lencse őrlemény felhasználásával készülő, magas minőségű olasz száraztészta a Molino Andrianitól.

Kosárba
EAN kód:8032804430761
Márka:Felicia
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Felicia Bio Sárga Lencse Lasagne Gluténmentes Tészta 250 G Részletes leírás

Kiváló ízű, olasz bIo és vegán tészta!

100% gluténmentes, 100% bio, 100% vegán prémium száraztészta

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Bio Vegán Gluténmentes Magas tápértékű Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot Részletes leírás

Különleges, 100% bio sárga lencse őrlemény felhasználásával készülő, magas minőségű olasz száraztészta a Molino Andrianitól. Magas tápértékű, minőségi ételkülönlegesség gluténérzékenyeknek, amely a kiváló tésztát a zöldségek autentikus ízvilágával gazdagítja. Rendszeres fogyasztása biztosítja az ideális mennyiségű rost- és tápanyagbevitelt és a jó közérzetet. Bármely más száraztésztához hasonlóan elkészíthető, rendkívül ízletes, minden korosztály számára egészséges táplálékforrás.

Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = ízlés szerint

Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, értékes tápanyagokat tartalmaz.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve

Figyelmeztetések AdagolásAz ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Helyes táplálkozásAz étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. EgészségügyiHa az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyászt! EgészségügyiHa Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.