Rédei Tészta Durum T.K. Szarvacska

Rédei Tészta Durum T.K. Szarvacska

Nincs raktáron

Rédei bio tészta durum barna szarvacska Sokan nem tudják, mi is a durum tészta, illetve mi különbözteti meg a hagyományos tésztaféléktől. A magyar konyha hagyományainak az évszázadok során oly szerves részeivé váltak a több tojásos tészták, hogy szinte elképzelhetetlen lett bármilyen tésztaféle, mely hozzáadott tojás nélkül készül.

Kosárba
EAN kód:5997981315696
Márka:Rédei Tészta
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rédei Tészta Durum T.K. Szarvacska Részletes leírás

Rédei bio tészta durum barna szarvacska Sokan nem tudják, mi is a durum tészta, illetve mi különbözteti meg a hagyományos tésztaféléktől. A magyar konyha hagyományainak az évszázadok során oly szerves részeivé váltak a több tojásos tészták, hogy szinte elképzelhetetlen lett bármilyen tésztaféle, mely hozzáadott tojás nélkül készül. Durum búzából tojás, tojáspor és egyéb adalékanyagok nélkül is kiváló főzési értékű tészta készíthető.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.