Holle bio köleses tejkása 250 g

Holle bio köleses tejkása 250 g

Raktáron

A teljes kiőrlésű gluténmentes bio köleskása a vegyes étrend részeként adható 4 hónapos kortól. A kása ideális a baba új étrendjének kialakításához.  Kifejezetten csecsemőknek enyhe ízű, tápláló és könnyen emészthető a már felbomlott gabonakeményítő miatt.

2 453 Ft
egységár: 9,81 Ft / g
Kosárba
EAN kód:7640104950158
Márka:Holle
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Holle bio köleses tejkása 250 g Részletes leírás

Instant köleses tejkása, egyszerűen vízzel elkészíthető, teljes kiőrlésű gabonából, édesítés nélkül, csak az összetevőkben lévő természetes cukortartalommal. Gluténmentes, de nyomokban glutént tartalmazhat.

Elkészítési javaslat: 4.hónapos kortól: 130ml vizet forraljon fel, és hagyja kb. 50˚C-ra lehűlni. Keverje össze egy tányérban 4-5 evőkanál bio köles-tejkásával (kb. 40 gr). Hűtse le étkezési hőmérsékletre (kb. 37°C-os).

Fontos információ: Mindig kanállal adagolja a babának. Kérjük, vegye figyelembe az elkészítési utasításokat. Az első 4 hónapban a tejkása nem használható az anyatej helyettesítésére vagy pótlására. Az ételt mindig frissen készítse el. A maradékot ne használja újra. Lehetőség szerint ne a mikrohullámú sütőben melegítse az ételt. (Úgy könnyen túl forró lesz.). A 4.hónap után a cumisüveg helyett a vegyes táplálkozás része. Esti pépként ideális a kanalas étkezéshez való szoktatáshoz.

Száraz, hűvös helyen tartandó. A megkezdett csomagot 2-3 héten belül el kell fogyasztani.

Összetevők: teljes kiőrlésű kölesliszt* 49%, sovány tejpor* 21%, részlegesen demineralizált tejsavó* 12%, növényi olaj*, maltodextrin*, kalcium karbonát, B1-vitamin, A-vitamin, D-vitamin
*ellenőrzött biogazdaságból


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.