Holle bio kecsketej alapú csecsemő tápszer 1. 400 g

Holle bio kecsketej alapú csecsemő tápszer 1. 400 g

Raktáron

A Holle Bio kecsketej alapú csecsemőtápszer  kivételes táplálék a babáknak már az újszülött kortól.  .

7 361 Ft
egységár: 18,4 Ft / g
Kosárba
EAN kód:7640161878112
Márka:Holle
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Holle bio kecsketej alapú csecsemő tápszer 1. 400 g Részletes leírás

Több mint 99%-ban ökológiai gazdálkodással termelt összetevőkből áll mint pl. bio kecsketejből, melyek az ökológiai gazdálkodás irányelveit követve, az egyes termékfajták sajátosságainak megfelelően kerültek megtermelésre. A bio növényi olajak fontos zsírsav források. Vízzel készítendő, hozzáadott cukor nélkül- csak természetes cukrot tartalmaz, gluténmentes.

Összetevők: kecsketej por 38,6%*, maltodextrin *, laktóz * , növényi olajok * (napraforgó- és repceolaj), L-kolin, kalcium-hidroxid, alga-olaj, L-cisztin, kalcium karbonát, magnézium-klorid, vitamin C, L-triptofán, L-tirozin-, nátrium-citrát, nátrium-klorid, vas-laktát, inozit, E-vitamin, cink-szulfát, L-karnitin, niacin, pantoténsav, réz-szulfát, A-vitamin, B1-vitamin, B6-vitamin, folsav , B2-vitamin, mangán-szulfát, kálium-jodid, K-vitamin, nátrium-szelenit, D3-vitamin, biotin, B12-vitamin

*ellenőrzött biogazdálkodásból

100 g anyatej-helyettesítő por 285 ml teljes kecsketejből készül
DHA-t tartalmaz
Allergén figyelmeztetés: Tejet tartalmaz

Elkészítési javaslat : Minden használat előtt 3-5 perig főzzük ki a cumis üveget! A táblázatban leírt mennyiségű vizet forraljuk fel, majd hűtsük le kb. 50°C-ra és töltsük meg félig az üveget. Szedjünk ki egy mérőkanálnyi adagot anélkül, hogy belenyomkodnánk, és egy késsel húzzuk le a fölösleget. Tegyünk az üvegbe így annyit, amennyi megfelel a táblázaton szerepelteknek. Rázzuk jól össze, majd töltsük hozzá a maradék vizet és rázzuk még egyszer össze. Hűtsük kb. 37°C-ra és adhatjuk is gyermekünknek.

Standard összetétel: 13,2g Holle Bio 1 kecsketej alapú csecsemő tápszer + 90ml forralt ivóvíz = 100ml azonnal iható táplálék. Az analízisértékekre a természetes termékeknél szokásos ingadozás érvényes.

1 doboz tápszer kb.30 étkezésre (100ml) elegendő.

Fontos figyelmeztetések: A legideálisabb táplálék a babának az anyatej. Bármilyen szoptatási problémájával feltétlen keressen fel egy szakembert! Abban az esetben, ha gyermeke tehéntej allergiában szenved, kérje ki gyermekorvosa véleményét. A szoptatás követően, egy vegyes táplálkozás része. Nem alkalmas az anyatej helyettesítésére az első 12 hónapban! Fedezi a gyermek növekvő tápanyagszükségletét. Az elkészítésnél pontosan kövesse a használati utasításokat. Kizárólag a mellékelt mérőkanalakat használja. A megadott adagmennyiségek betartandók. A szakszerűtlen elkészítés egészségügyi következményekhez vezethet. A Bio kecsketej alapú csecsemő tápszert frissen készítse el. A maradék ételt ne használja fel újra. A fogszuvasodás elkerülése érdekében ne hagyja, hogy gyermeke hosszasan szájában tartsa a cumisüveget. Ne melegítse az ételt mikrohullámú sütőben mivel úgy könnyen túlmelegítheti azt.

Eredeti csomagolásban, száraz hűvös helyen tárolva. A megkezdett csomagot 2-3 héten belül el kell fogyasztani.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.