Ella's kitchen Bio csirke krémes édeskukorica pürével és zöldségekkel 130 g

Ella's kitchen Bio csirke krémes édeskukorica pürével és zöldségekkel 130 g

Raktáron

A 100%-ban organikus húsos különlegesség nagyon ízletes, gazdag tápanyagokban, így remekül illeszkedik a cseperedő babák étrendjébe.  Tejet és húst tartalmaz. 7 hónapos kortól ajánlott. .

957 Ft
egységár: 956,58 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5060107332058
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ella's kitchen Bio csirke krémes édeskukorica pürével és zöldségekkel 130 g Részletes leírás

Az Ella’s Kitchen tudja, hogy a kicsik egészséges fejlődéséhez szükség van a tápláló, organikus alapanyagokra. Konyhájának szakácsai valódi mesterei a zamatoknak, akik ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, kizárólag bio hozzávalókkal varázsolnak bébiétel különlegességeket a kis gourmandok tányérjába.

Édeskukoricás specialitásuk csirkével, kevés hagymával, póráhagymával és brokkolival készült, melyet petrezselyemmel, borssal és kakukkfűvel fűszereztek.
Az ínyencség kiválóan illeszkedik a babák étrendjébe. Nem tartalmaz tartósítószert, szóját, glutént és tojást.

Összetevők: 29% organikus édeskukorica, 22% organikus tej, 20% organikus krumpli, 12% organikus csirke, 6% organikus hagyma , 6% organikus póréhagyma , 5% organikus brokkoli ,

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.