Ella's kitchen Bio sült csirke vacsora zöldségekkel 130 g

Ella's kitchen Bio sült csirke vacsora zöldségekkel 130 g

Raktáron

Organikus csirkével, valamint bio sárgarépával, burgonyával, édesburgonyával, hagymával, brokkolival és paszternákkal készült. Kiváló ebédre, vacsorára, az apróságok bármikor szívesen fogyasztják.  7 hónapos kortól ajánlott.

957 Ft
egységár: 956,58 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5060107333895
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ella's kitchen Bio sült csirke vacsora zöldségekkel 130 g Részletes leírás

Sült csirke a család legkisebb tagjainak finom organikus zöldségekkel.  Alapanyagai egytől-egyig ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. Nem tartalmaz tartósítószert, tejet, tojást, földimogyoró maradványokat és szóját.

Praktikus csomagolásának köszönhetően bárhová magaddal viheted, így nem gond, ha a pici akár útközben éhezik meg. Otthon is imádni fogod, ha épp nincs időd főzni.

Összetevők: 38 % organikus zöldség alaplé (víz és organikus zöldségek), 12% organikus sárgarépa, 10 % organikus édesburgonya, 10% organikus csirke, 9% organikus burgonya, 7% organikus hagyma, 6% organikus paszternák, 5% organikus brokkoli, 2% organikus zsemlemorzsa,

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.