Naturtanya bavicchi bio chia mag csíráztatáshoz 15 g
Nincs raktáron
A mexikói eredetű Chia az aztékok étrendjének egyik alapvető összetevője. Nagyon gazdag Omega-3 zsírsavakban, antioxidánsokban, ásványokban és vitaminokban. Tartalmazza szinte az összes esszenciális aminosavat, kitűnő fehérjeforrás.
EAN kód: | 8003419018477 |
Márka: | Naturtanya |
Kiszerelés: | 15 g |
Naturtanya bavicchi bio chia mag csíráztatáshoz 15 g Részletes leírás
A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol.
Erősíti az immunrendszered, ellát vitaminnal és ásványi anyaggal, közben megszínesíti az ételeidet.
Vitaminbomba az egész családnak!
Kiválóan felhasználható salátákba, szendvicsekhez, készételekhez, turmixokba, tojásos reggeli ételekhez.
Vetés egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 °C
Csíráztatás módja: A kívánt mennyiségű, átválogatott magvakat folyóvíz alatt mossuk át. A mosáshoz használjunk szűrőt vagy a csíráztató készlet lyukas tálát. A csírázás során a magok eredeti méretük többszörösére dagadnak, ezért csak egy rétegnyit helyezzünk a tálba. Mivel nyálkásodásra hajlamos, permetezni ajánlott naponta 2-3 alkalommal.
Vigyázzunk, hogy a csíráztatás során a magvak be ne penészedjenek. Soha ne álljon a víz a csírák alatt, mivel a pangó víz miatt rothadásnak indulhatnak. Fajtától függően 3-7 nap alatt juthatunk fogyasztható a csíranövényekhez.
Erősíti az immunrendszered, ellát vitaminnal és ásványi anyaggal, közben megszínesíti az ételeidet.
Vitaminbomba az egész családnak!
Kiválóan felhasználható salátákba, szendvicsekhez, készételekhez, turmixokba, tojásos reggeli ételekhez.
Vetés egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 °C
Csíráztatás módja: A kívánt mennyiségű, átválogatott magvakat folyóvíz alatt mossuk át. A mosáshoz használjunk szűrőt vagy a csíráztató készlet lyukas tálát. A csírázás során a magok eredeti méretük többszörösére dagadnak, ezért csak egy rétegnyit helyezzünk a tálba. Mivel nyálkásodásra hajlamos, permetezni ajánlott naponta 2-3 alkalommal.
Vigyázzunk, hogy a csíráztatás során a magvak be ne penészedjenek. Soha ne álljon a víz a csírák alatt, mivel a pangó víz miatt rothadásnak indulhatnak. Fajtától függően 3-7 nap alatt juthatunk fogyasztható a csíranövényekhez.
Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.