RÉDE BIO VÖRÖSHAGYMA CSÍRÁZTATÁSRA 15 G

RÉDE BIO VÖRÖSHAGYMA CSÍRÁZTATÁSRA 15 G

Raktáron

A csíranövények sorozatunkban olyan növények magvait kínáljuk, melyek pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként segítik szervezetünket. .

714 Ft
egységár: 713,59 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999036815397
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

RÉDE BIO VÖRÖSHAGYMA CSÍRÁZTATÁSRA 15 G Részletes leírás

Felhasználás: fogyasztható vajas kenyérrel, salátákban, müzlikben. Zsenge hagymaízű csíranövény. Kiváló gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és nyálkaoldó hatása van. Vértisztító. Enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat. Sok vitamint (B1, B2, C) és ásványi anyagot tartalmaz (K, Ca, Mg, P, Fe).

Vetés egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk.
A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 °C Öntözés naponta kétszer.

Csíráztatás módja: A kívánt mennyiségű, átválogatott magvakat folyóvíz alatt alaposan mossuk át. A mosáshoz használjunk szűrőt vagy a csíráztató készlet lyukas tálát. A csírázás során a
magok eredeti méretük többszörösére dagadnak, ezért csak egy rétegnyit helyezzünk a tálba.
Vigyázzunk, hogy a csíráztatás során a magvak be ne penészedjenek, ezért mindennap öblítsük le őket folyó víz alatt. A mosás végén a vizet alaposan csöpögtessük le! Soha ne álljon a
víz a csírák alatt, mivel a pangó víz miatt rothadásnak indulhatnak. 
Fajtától függően 3-7 nap alatt juthatunk fogyasztható a csíranövényekhez.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.