Amref Barna Nádcukor

Amref Barna Nádcukor

Nincs raktáron

Perui nádcukorból készült barna cukor.  Kiváló barna nádcukor egzotikus eredetét idéző csomagolásban.  .

Kosárba
EAN kód:8000043000588
Kiszerelés:1000 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Amref Barna Nádcukor Részletes leírás

Jellegzetessége erős aromája, malátás íze és aranybarna színe. Különleges ízvilágának köszönhetően nem csak meleg italok, mint teák tökéletes édesítője, hanem süteményeknek és koktéloknak is.

A nádcukor felhasználható édesítésre minden olyan esetben, amikor a hagyományos fehér cukrot szeretnénk helyettesíteni.Összetevők: barna nádcukor.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.