Biona Bio Kókuszcukor

Biona Bio Kókuszcukor

Nincs raktáron

A virágok édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas és a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe.

Kosárba
EAN kód:5032722312418
Kiszerelés:250 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biona Bio Kókuszcukor Részletes leírás

A virágok édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1,B2,B3,B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas és a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe.

A kókszcukor íze nagyon finom, enyhén karamellás, ízében és illatában a melaszos barna nádcukorra hasonlít.

Glikémiás indexe 35, ami alacsony a többi cukoréhoz képest.

Fogyasztható közvetlen édesítőként, sütéshez, főzéshez.

Fogyasztása ajánlott mindenkinek, aki a tiszta, természetes, egészséges táplálkozást fontosnak tartja.

Száraz helyen tárolva minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Energia tartalom: 300 kcal/100 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.