Biosüsse Bio Eritrit  - kristálycukor alternatíva 230 g

Biosüsse Bio Eritrit - kristálycukor alternatíva 230 g

Nincs raktáron

Eritrit alapú asztali édesítőszer, ellenőrzött biotermesztésből.  A Biosüße ideális mindenkinek, aki kalóriatudatosan szeretne étkezni. .

Kosárba
EAN kód:9120071080556
Kiszerelés:230 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biosüsse Bio Eritrit - kristálycukor alternatíva 230 g Részletes leírás

Biotermesztésű kukoricából természetes fermentációval készült. Nem tartalmaz cukrot, kémiailag szintetizált édesítőszereket, aromákat vagy adalékanyagokat. Német BIO intézetek által ellenőrzött és tanúsított.

Alkalmas vegánok és cukorbetegek számára. Természetes édesítő hatás glutén, fruktóz és laktóz nélkül. A szerves eritrit ugyanolyan hatással van a fogak mineralizációjára, mint a xilit (nyírfacukor), kalória nélkül. Világszerte 25 éve használják, és természetesen előfordul például az érett gyümölcsökben. Természetes öröm megbánás nélkül! A kalóriamentes bio édesítőszer tökéletes édesítéshez és sütéshez.

Népszerű süteményekhez, kekszekhez, müzlikhez és italokhoz. Valamivel kisebb édesítő erejű, mint a cukor.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.