Everhale premium sweetener édesítőszer 500 g

Raktáron

Premium Sweetener  cukorhelyettesítő Édes pillanatok. Bűntudat nélküli, mellékíz mentes, sokoldalúan felhasználható cukorhelyettesítő a családnak. 9 x édesebb a hagyományos eritritnél. Eritrit és szukralóz alapú asztali édesítőszer.

3 674 Ft
egységár: 7,35 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999861513147
Márka:Everhale
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Everhale premium sweetener édesítőszer 500 g Részletes leírás

Premium Sweetener  cukorhelyettesítő


Édes pillanatok. Bűntudat nélküli, mellékíz mentes, sokoldalúan felhasználható cukorhelyettesítő a családnak.

9 x édesebb a hagyományos eritritnél.
Eritrit és szukralóz alapú asztali édesítőszer. 

0 kalória
Sütésálló
Mellékíz mentes
Tökéletesen oldódik
Glikémiás indexe 0
Vegán
Eritrit:  Az eritrit természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban.
Mint a legtöbb cukoralkoholt, édesítőszerként használják. Íze hűs és édes. Nincs utóíze. Jól kombinálható más édesítőszerekkel.
A többi cukoralkoholhoz hasonlóan nem okoz fogszuvasodást, mert a szájban található baktériumok nem tudják feldolgozni. Gátolja a gombaszaporodást, így candida diétások is fogyaszthatják.
Szukralóz: Hőstabil (hevítés hatására nem válik keserűvé, nem bomlik le), kellemetlen utóízzel nem rendelkezik. Emésztés nélkül ürül az emberi szervezetből, így kalóriamentesnek tekinthető.


Összetevők: Eritrit, szukralóz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.