Naturgreen bio kókuszcukor 300 g

Naturgreen bio kókuszcukor 300 g

Raktáron

A kókuszcukor a hagyományos fehér cukor egyik legnépszerűbb helyettesítője. Azonban eltér szokatlan ízével, illatával és színével, amely kissé karamellára emlékeztet. .

2 352 Ft
egységár: 7,84 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8436542192569
Márka:Naturgreen
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturgreen bio kókuszcukor 300 g Részletes leírás

Emiatt remek választás házi sütemények, kekszek vagy müzli újszerű édesítésére. Emellett teába, kávéba, turmixokba is illik, és szószok, salátaöntetek és ázsiai ételek ízesítésére is használható. De finoman gazdagítja a sós recepteket is.

Természetes édesítőszer, amelynek íze, illata és színe a karamellára emlékeztet. Kíméletes feldolgozási módszerekkel kókuszdió-virágnektárból nyerik.

Először besűrítik a nektárt és addig párologtatják, amíg szilárd kristályos massza nem lesz belőle. A nagyobb csomókat ezután finom kristályokká törik. Mint látható, a fehér cukorral ellentétben nem finomított. Ennek a módszernek köszönhetően maximálisan megőrzi a tápanyagokat és a természetes ízt.

Ezért a hagyományos répacukor helyettesítőjeként is használják. Formája, aromája és édessége miatt azonban leggyakrabban a nádcukorhoz hasonlítják.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.