Royal Green Bio Kókuszvirág cukor
Royal Green Bio Kókuszvirág cukor - 1.
Royal Green Bio Kókuszvirág cukor - 2.

Royal Green Bio Kókuszvirág cukor

Nincs raktáron

100%-ban organikus cukor. Trópusi kókuszpálma virágának édes nedvéből állítják elő. .

Kosárba
EAN kód:8710267730511
Kiszerelés:900 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Royal Green Bio Kókuszvirág cukor Részletes leírás

Az organikus alapanyagok igazi ajándékok a természettől, és a Royal Green szeretné ezt továbbadni. Szeretnék gondját viselni gyönyörű bolygónknak, ezért aktívan támogatják az organikus és fenntartható gazdálkodást világszerte. Azért, hogy élvezhesd az életet és egészséges maradhass!

A Royal Green kókuszvirág cukrot a trópusi kókuszpálma virágának édes nedvéből állítják elő. A tradíciókat még mindig tartva, a gazdák maguk másznak fel a magas fákra, hogy begyűjthessék az édes nektárt, amit aztán lassú melegítési folyamat során gazdag, ízletes cukorrá alakítanak.

Kiváló, természetes helyettesítője a finomított fehér cukornak, nádcukornak, répacukornak, agavé, juharnak. Enyhén karamellás íze új plusz izgalmat vihet a kedvenc, megszokott receptekbe.

100% bio minősítés.
Alacsony glikémiás index (35).
Fenntartható gazdálkodásból származik.

Használd a Royal Green Kókuszvirág cukrot tea, kávé, turmixok, joghurt, italok, fagylalt és egyéb desszertek édesítésére!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.