Stevia Fresh morzsolt levél 50 g

Stevia Fresh morzsolt levél 50 g

Raktáron

A stevia növény kiszárított levelei kb. 30-szor édesebbek, mint a finomított cukor. A stevia levél felhasználható önmagában, teaként lefőzve, illetve kész teák édesítésére is. .

797 Ft
egységár: 15,94 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999860098003
Márka:Stevia Fresh
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Stevia Fresh morzsolt levél 50 g Részletes leírás

Lúgosítóan hat az emberi szervezetre és cukorbetegek, illetve diétázók is fogyaszthatják, mivel nem emeli meg a vércukorszintet. A stevia levélnek gombaölő hatása is van, hatásosan alkalmazhatjuk a candida gomba megjelenése esetén. A candia betegségben szenvedőknek egyébként sem ajánlatos semmilyen finomított cukor fogyasztása, így kifejezetten ajánljuk, hogy steviaporral édesítsenek. Ennek a természetes édesítőnek nincsenek káros hatásai a fogakra, fogínyre. Emellett még számos vitamin és ásványi anyag megtalálható benne, mint pl.: cézium, magnézium, kálium, foszfor, cink, vas, kobalt, mangán, P-, A-, E-, C- vitamint tartalmaz.

Stevia Fresh Természetes édesitőszer ,forrázás után ,a folyadék alkalmas ételek italok édesitésére

Összetevők: 100% stevia rebaudiana bertoni

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.