Stevia tabletta 200 db

Stevia tabletta 200 db

Raktáron

A természetes Stevia levél kivonat édesítő erejével. Kávé, tea, italok ízesítésére. Sütéshez, főzéshez is használható. Cukorbetegek számára is használható, candidiasisban szenvedő és túlsúlyos betegek is élvezhetik előnyös tulajdonságait.

1 709 Ft
egységár: 8,55 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884171379
Márka:Stevia
Kiszerelés:200 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Stevia tabletta 200 db Részletes leírás

Dél-Amerikából származó gyógynövény, kivonatait por, tabletta, szirup és szárított levél formájában használják édesítésre. Íze intenzív, mintegy 300-szor édesebb a nádcukornál, így kevés is elég belőle. 100%-ban természetes, kalória- és szénhidrátmentes, nulla a glikémiás indexe. Az italok és ételek édesítése mellett gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő tulajdonságával segíti az egészség megőrzését. Szinte korlátlanul fogyasztható, nagyobb mennyiségben is biztonságos édesítő szer, nincsenek mellékhatásai. Az éhségérzet és az édesség utáni vágy csökkentése mellett a telítettség érzését is növeli. Nem emeli meg a vércukorszintet, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.

Összetevők:
Stevia rebaudiana kivonat 98 % steviol glikozid tartalommal, térfogatnövelő szer: nátrium-bikarbonát, savanyúságot szabályozó anyag: mononatrium-citrát, L-Leucin.

Használati javaslat:
Egy pohár teába, kávéba általában 1-2 tabletta használatát ajánljuk. A tablettás doboz praktikus kiszerelésének köszönhetően akár egy kis női táskában is elfér, így egész nap fogyaszthatjuk.
Nem tartalmaz kalóriát, szénhidrátot és nulla a glikémiás indexe. Cukorbetegek és diétázók is egyaránt fogyaszthatják.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.