Biopont Bio Rizsszirup 300 g

Biopont Bio Rizsszirup 300 g

Raktáron

Újdonságunk a Bio Rizsszirup ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó, sűrűn folyó, mézhez hasonlító állagú természetes édesítőszer. .

1 454 Ft
egységár: 4,85 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998858705992
Márka:Biopont
Kiszerelés:300 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biopont Bio Rizsszirup 300 g Részletes leírás

A rizsszirup természetes, teljes kiőrléssel előállított növényi édesítőszer. Előállításának alapja, hogy lebontják a rizsben található rostokat és a kívánt állag eléréséig főzik. Az így kapott szirup fele összetett szénhidrát, 45%-a maltóz és mindösszesen 3%-a glükóz. A finomított fehér cukorral szemben a maltóz 1-1,5 órán át emésztődik a szervezetben, az összetett szénhidrátok pedig 3-4 órán keresztül látnak el energiával.  Ásványi anyagokat tartalmaz, mint például cink, magnézium, kálium, foszfor, mangán, valamint B-vitamin is található benne.

Felhasználása: kávék, sütemények, desszertek édesítésére, továbbá szószok, szörpök, italok készítéséhez ajánljuk!

Rizsszirup BIO 300 g

 

 

Biopont Bio Rizsszirup 300 g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 05. 05.

  Nincs mellékíze, finom.

Anonim Felhasználó2015. 10. 20.

  Kellemes az íze, nagyon jól édesíthető vele pl a sütemény