Maple Joe bio kanadai juharszirup 250 g

Raktáron

A 100%-os tisztaságú juharszirup a kanadai erdők mélyéből származik. A juharfa nedve, egyike a természetes cukroknak, édesítőknek.  .

3 103 Ft
egységár: 12,41 Ft / g
Kosárba
EAN kód:3088542500254
Márka:Maple Joe
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Maple Joe bio kanadai juharszirup 250 g Részletes leírás

Meleg, borostyán színével, a tiszta juharszirup egyedi ízvilágával a Maple Joe elcsábítja a kis és nagy ínyenceket egyaránt.

A tiszta juharsziruppal klasszikusan kialakított üvegével könnyen ízesítheti a palacsintát, joghurtokat, sós és fehér húsból készült ételeit. A könnyebb használatot a cseppmentes kupak segíti.

Tárolási javaslat: felbontás után hűtőben tartandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.