Biomenü Bio Mangó Szárított 125 G
Tápanyagok tárháza diéta során is! Gazdag antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és számos egészségügyi előnnyel bír Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Tápanyagokban gazdag Magas antioxidánstartalom Fokozhatja az immunitást Támogathatja a szív egészségét Javíthatja az emésztőrendszert Támogathatja a szem egészségét Javíthatja a haj és a bőr egészségét Finom, sokoldalú és könnyen felvehető diéta Részletes leírás A világ egyes részein a mangót (mangifera indica) a „gyümölcsök királyának” hívják.
EAN kód: | 5999860122432 |
Kiszerelés: | 125 db |
Biomenü Bio Mangó Szárított 125 G Részletes leírás
Gazdag antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és számos egészségügyi előnnyel bír
Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Tápanyagokban gazdag Magas antioxidánstartalom Fokozhatja az immunitást Támogathatja a szív egészségét Javíthatja az emésztőrendszert Támogathatja a szem egészségét Javíthatja a haj és a bőr egészségét Finom, sokoldalú és könnyen felvehető diéta Részletes leírásA világ egyes részein a mangót (mangifera indica) a „gyümölcsök királyának” hívják. Nagy, csonthéjas magja van. A mangó Indiában és Délkelet-Ázsiában őshonos, több mint 4000 éve termesztik. Többszáz féle mangó létezik, mindegyik egyedi ízű, alakú, méretű és színű.
Ez a gyümölcs nem csak finom, hanem lenyűgöző táplálkozási profillal is büszkélkedhet. Tény, hogy tanulmányok a mangót és tápanyagait összefüggésbe hozzák olyan egészségügyi előnyökkel, mint például a jobb immunitás, emésztőrendszer és látás, valamint bizonyos ráktípusok alacsonyabb kockázata.
A mangó alacsony kalória-, mégis magas tápanyagtartalmú – különös tekintettel a C-vitaminra, amely támogatja az immunitást, a vas felszívódását, a növekedést és a regenerálódást.
A mangó több mint egy tucat különféle típusú polifenolt tartalmaz, beleértve a mangiferint, amely különösen hatékony. A polifenolok a testben antioxidánsként működnek.
A mangó kiváló forrása a folsavnak, számos B-vitaminnak, valamint az A, C, K és E vitaminoknak - ezek mindegyike hozzájárul az immunitás fokozásához.
A mangó magnéziumot, káliumot és mangiferin antioxidánst tartalmaz, amelyek mind támogatják az egészséges szívműködést.
A mangó emésztő enzimekkel, vízzel, élelmi rosttal és egyéb vegyületekkel rendelkezik, amelyek elősegítik az emésztőrendszer egészséges működését.
A mangó luteint, zeaxantint és A-vitamint tartalmaz - amelyek támogatják a szem egészségét. A lutein és a zeaxantin védelmet nyújthat a napfény ellen, míg az A-vitamin hiánya látási problémákat okozhat.
A mangó C-vitamint tartalmaz, amely rugalmasságot biztosít a bőrnek, megakadályozza a megereszkedést és a ráncok kialakulását. Ezenkívül A-vitamint is szolgáltat, amely szükséges a haj egészségéhez.
A mangó polifenolok leküzdhetik az oxidatív stresszt, amely a vastagbél-, tüdő-, prosztata-, emlő- és csontrákhoz kapcsolódik.
A mangó vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag, számos egészségügyi előnnyel bír, beleértve a potenciális rákellenes hatásokat, valamint a jobb immunitást, az emésztőrendszer, a szem, a bőr és a haj egészségét.
Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások A mangó fogyasztásának egészségügyi előnyei Adagolás, javasolt felhasználás, tárolásEgy adag = ízlés szerint
Nyersen fogyasztható vagy étel összetevőként használható
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!