Naturfood Aszalt Fekete Áfonya

Naturfood Aszalt Fekete Áfonya

Raktáron

A fekete áfonya teájával (forrázat vagy főzet) végzett számos klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy:- Javítja a látást és a retina érzékenységét. -  Javítja a vérkeringést, valamint a vénás keringési elégtelenséget (visszér).

1 193 Ft
egységár: 11,93 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997664300483
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturfood Aszalt Fekete Áfonya Részletes leírás

A fekete áfonya teájával (forrázat vagy főzet) végzett számos klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy:


- Javítja a látást és a retina érzékenységét.


-  Javítja a vérkeringést, valamint a vénás keringési elégtelenséget (visszér).Magas a csersav- és foszfortartalma miatt kitűnő vértisztító. Megelőzi a vérerek törékenységét, csökkenti a kalcium lerakódását az erekben. A fekete áfonya sok hasznos összetevője mellett tartalmaz "neomirtillint", úgynevezett "növényi inzulint", valamint olyan karotinoid vegyületeket, melyek javítják az éjszakai látást.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Török Gyuláné2018. 03. 21.

  Nem ezt rendeltem hanem porba, ezt kaptam,egy reklamáló levelet íírtam,késöbb kiderült, hogy ez a vidéki rktár.Arra választ nem kaptam

Anonim Felhasználó2017. 03. 16.

  Az áfonya egészséges, a cukrozása kevésbé.

Anonim Felhasználó2016. 03. 03.

  Finom és egészséges.