Tündérkert kandírozott papaya 100 g

Tündérkert kandírozott papaya 100 g

Raktáron

TÜNDÉRKERT KANDÍROZOTT PAPAYA 100 G. Nagy mennyiségben található benne A és B-vitamin, illetve kalcium. A gyümölcs papain tartalmának köszönhetően rendkívül könnyen emészthető. .

676 Ft
egységár: 6,76 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999881933086
Márka:Tündérkert
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tündérkert kandírozott papaya 100 g Részletes leírás

TÜNDÉRKERT KANDÍROZOTT PAPAYA 100 G. Nagy mennyiségben található benne A és B-vitamin, illetve kalcium. A gyümölcs papain tartalmának köszönhetően rendkívül könnyen emészthető.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.