Chocoartz love bonbon törökmogyoróval szivecskés csomagolással 63 g

Chocoartz love bonbon törökmogyoróval szivecskés csomagolással 63 g

Nincs raktáron

Végre egy olyan édesség, amit nyugodt szívvel ajándékozhatunk bármilyen alkalomra, hiszen nem tartalmaz hozzáadott finomított cukrot. Hogy mitől finoman (de nem émelyítően) édes mégis mindegyik szeretet-bonbon? Kikísérleteztük a kókuszvirágcukor, az eritrit és a mellékízmentes stevia tökéletes kombinációját, ami nagyszerűen harmonizál a kolumbiai csokoládé utánozhatatlan aromájával.

Kosárba
EAN kód:5999861056460
Márka:Chocoartz
Kiszerelés:63 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Chocoartz love bonbon törökmogyoróval szivecskés csomagolással 63 g Részletes leírás

Végre egy olyan édesség, amit nyugodt szívvel ajándékozhatunk bármilyen alkalomra, hiszen nem tartalmaz hozzáadott finomított cukrot. Hogy mitől finoman (de nem émelyítően) édes mégis mindegyik szeretet-bonbon? Kikísérleteztük a kókuszvirágcukor, az eritrit és a mellékízmentes stevia tökéletes kombinációját, ami nagyszerűen harmonizál a kolumbiai csokoládé utánozhatatlan aromájával. És persze mindezt a krémesen lágy, 100%-ban törökmogyoróból és csokiból készült töltelék töltelék teszi teljessé! Összetevők: törökmogyoró paszta (40%), kakaómassza, kakaóvaj, kókusztejpor (kókusztej, maltodextrin), kókuszvirágcukor, eritrit, szteviol-glikozidok.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.