HelloKeto szelet kakaóvaj sós-karamell ízű édesítőszerekkel 40 g

HelloKeto szelet kakaóvaj sós-karamell ízű édesítőszerekkel 40 g

Raktáron

A ketogén és golyóálló diéta szerelmeseinek nyújt édes de bűnözésmentes tiszta energiát. DE NEM CSAK NEKIK! Termékeink kollagénnel és mct olajjal készülnek, melyek nagyban elősegítik a test optimális működését, és nem utolsó sorban a fogyni és szépülni vágyók szíves figyelmébe is ajánljuk.

713 Ft
egységár: 17,83 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886759322
Márka:HelloKeto
Kiszerelés:40 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

HelloKeto szelet kakaóvaj sós-karamell ízű édesítőszerekkel 40 g Részletes leírás

A ketogén és golyóálló diéta szerelmeseinek nyújt édes de bűnözésmentes tiszta energiát. DE NEM CSAK NEKIK!Termékeink kollagénnel és mct olajjal készülnek,melyek nagyban elősegítik a test optimális működését, és nem utolsó sorban a fogyni és szépülni vágyók szíves figyelmébe is ajánljuk. Az extrém módon alacsonyan tartott szénhidrát miatt a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják.
Termékeink természetesen továbbra is gluténmentesek, hozzá adott cukrot nem tartalmaznak és a paleo étrendbe is beilleszthetőek.
Összetevők: Kakaóvaj (57,5%), Édesítőszer: Eritrit (19%), Hidrolizált marha kollagén (10%), Kókusztejpor, Zsírszegény kakaópor, MCT olaj (1%), Emulgeálószer: Napraforgó lecitin, Himalája só (0,3%), Karamell aroma (0,3%), Antioxidáns: Alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok keveréke, Édesítőszer: Szteviol glikozidok (max.50mg/kg)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.