Wawel tejcsokoládé cukor hozzáadása nélkül 90 g

Raktáron

Wawel Sugar Free diabetikus tejcsokoládé A cukorbeteg diétában is felhasználható, édesítőszerrel készült diabetikus táblás csokoládé. A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz! A termék szóját és tejet tartalmaz.

1 071 Ft
egységár: 11,9 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5900102025909
Márka:Wawel
Kiszerelés:90 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Wawel tejcsokoládé cukor hozzáadása nélkül 90 g Részletes leírás

Wawel Sugar Free diabetikus tejcsokoládé A cukorbeteg diétában is felhasználható, édesítőszerrel készült diabetikus táblás csokoládé.



A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz!



A termék szóját és tejet tartalmaz. Nyomokban diót, mogyorót, búzát, tojást tartalmazhat.



Összetevők: édesítőszer (E965), teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, tejsavópor, emulgeálószer (szójalecitin, E476), aromák. Kakaótartalom min. 36%.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.