Rawr Bio Nyers Lucuma Cacao Bar

Rawr Bio Nyers Lucuma Cacao Bar

Nincs raktáron
Kosárba
EAN kód:5060238462075
Márka:Rawr
Kiszerelés:60 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rawr Bio Nyers Lucuma Cacao Bar Összetevők

A RAWR Bio nyers csokoládék laktóz- és szójamentesek, vegetáriánus és vegán táplálkozást folytatók is fogyaszthatják. 100%ban természetes alapanyagokból készülnek raw/nyers eljárással, amely során az alapanyagokat nem hevítik 45 °C  fölé, ezá

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 07. 04.

  Kellemes íz, nagyon jó minőség.

Anonim Felhasználó2016. 04. 28.

  Meg kell kóstolni, mert ilyen a valódi csokoládé! Fantasztikus, tiszta íze van, kiváló alapanyagokkal. Ha egyszer megkóstolja az ember, nem is kell másfajta csoki! Egyetlen hibája a csillagászati ára...De a minőség sajnos ennyibe kerül.