Vivani bio étcsokoládé vörösáfonyás 100 g

Vivani bio étcsokoládé vörösáfonyás 100 g

Raktáron

VIVANI egészségügyi bombája! Itt ötvözi a legjobb egészségmegőrző anyagokat, mint például flavonolokkal (kakaó) és antioxidánsok (áfonya) egy mennyei finom Vital keverék. Ha szeretsz jó lelkiismereteket lenni, imádni fogod! Ez a fajta elnyerte a legmagasabb 'Gold' minősítést a DLG.

1 402 Ft
egységár: 14,02 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4044889002119
Márka:Vivani
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vivani bio étcsokoládé vörösáfonyás 100 g Részletes leírás

VIVANI egészségügyi bombája! Itt ötvözi a legjobb egészségmegőrző anyagokat, mint például flavonolokkal (kakaó) és antioxidánsok (áfonya) egy mennyei finom Vital keverék. Ha szeretsz jó lelkiismereteket lenni, imádni fogod!

Ez a fajta elnyerte a legmagasabb "Gold" minősítést a DLG.

Összetevők:

Kakaó tömeg *, nyers nádcukor *, kakaóvaj *, áfonya darab * 2,5% kakaó: legalább 70%. * az ökológiai gazdálkodásból, a DE-ÖKO-013 irányítása alatt. Egyéb diófélék, tej és glutén nyomai is lehetnek.

Tartalom: 100 g:

Táplálkozási értékek Ř / 100 g

energia 2422 kJ / 584 kcal
zsír 44,8 g
telített zsírsav 28,1 g
szénhidrát 33,1 g
cukor 28,1 g
fehérje 6,5 g
só 0,01 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.