Orvosi Pemete Cukorka 75 G

Orvosi Pemete Cukorka 75 G

Raktáron

Töltetlen kemény orvosi pemetefű cukorka.

597 Ft
egységár: 7,96 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997566500738
Kiszerelés:75 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Orvosi Pemete Cukorka 75 G Részletes leírás

A cukorka az alábbi gyógynövények kivonatait tartalmazza:

Orvosi pemetefű (Marrubium vulgare): Hurutoldó, köhögéscsillapító, nyákoldó, izomlazító. Hatóanyagai légcsőhurut, torokgyík, asztma kezelésében eredményesek, serkentik az emésztést, a májműködést, nyugtató hatásúak, hashajtóként, féregűzőként is használhatók, gyorsítják a sebgyógyulást. Ekcéma és övsömör esetén is alkalmazhatók. Nyugtató hatásának köszönhetően kis adagjai szabályozzák a gyors, rendszertelen szívverést.

Kamilla (Matricaria recutita): Kivonata enyhíti az ideges nyugtalanságot, az emésztési panaszokat, kedvezően hat a hurutos, fekélyes betegekre. Allergiás panaszok megelőzésére, baktérium-, vírus- és gombafertőzésekre, fekélyekre jó. Serkenti a májsejtek regenerációját.

Lándzsás útifű (Plantago lanceolata): Húgyúti fertőzések, kötőhártya-gyulladás, hasmenés esetén alkalmazható. Köptető, köhögéscsillapító hatású. Nyákanyagai csökkentik a vér koleszterinszintjét.

Kőhárs (Tiliaceae): Virágkivonata serkenti az emésztést, oldja az ideges feszültséget, csökkenti a vérnyomást, elűzi az álmatlanságot, gátolja az érelmeszesedést. Izzasztó hatású, ezért kitűnően alkalmazható megfázás, influenza, fejfájás kezelésére.

Szagosmüge (Galium odoratum): Illat- és aromaanyagai kellemes, jellegzetes ízt, illatot, aromát biztosítanak a terméknek. Hatóanyagai véralvadásgátló hatásúak, ezért akadályozhatják a szívinfarktus kialakulását.

Származási hely: Magyarország.

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Összetevők:
cukor; glükóz szirup; ivóvíz; gyógynövény-keverék kivonat (min. 0,3%) a következő gyógynövényekből: orvosi pemetefű, kamilla, szagos müge, kőhárs, lándzsás útifű; kakaóvaj; színezék: növényi szén; csomósodást gátló anyag: talkum; mentol; aroma.

Átlagos tápérték100 g-ban:
energia:1483 kJ (355 kcal) 
zsír:0,1 g 
amelyből telített zsírsavak:0,1 g 
szénhidrát:88,0 g 
amelyből cukrok:69,0 g 
fehérje:0,0 g 
só:0,00 g* 
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.

Allergia info: Nem tartalmaz allergén összetevőt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Nagy Margit2020. 02. 01.

  Köhögésre kiváló

Anonim Felhasználó2019. 07. 26.

  Jo a torok fajasra.