Verbena cukorka csipkebogyó 60 g

Verbena cukorka csipkebogyó 60 g

Raktáron

TermékleírásImmunerősítő hatású lehet a C, E, B, K vitaminoknak köszönhetőenA csipkebogyóban lévő hatóanyagok remek kiegészítő forrásai lehetnek az emberi szervezetnek. Megtalálhatók benne az A, C, B és E vitaminok természetes forrásként.

412 Ft
egységár: 6,87 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8585000207441
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Verbena cukorka csipkebogyó 60 g Részletes leírás

TermékleírásImmunerősítő hatású lehet a C, E, B, K vitaminoknak köszönhetőenA csipkebogyóban lévő hatóanyagok remek kiegészítő forrásai lehetnek az emberi szervezetnek. Megtalálhatók benne az A,C, B és E vitaminok természetes forrásként. Kivonata antioxidánsokat és flavonoidokat tartalmaz, melyek vizelethajtó hatása révén gyorsabban tud a méregtelenítés végbemenni. Fertőtleníti az emésztőrendszert, ellazítja a sima izmokat a belekben és javítja az emésztést. A csipkebogyó kivonata összességében véve immunerősítő hatású, kiválóan alkalmas lehet megfázásos betegségek megelőzésére és segítheti a regenerációt is.Egészséges torkoskodásA kiegyensúlyozott étrendben és életmódban, amelynek elengedhetetlen része a fizikai aktivitás, helyet kap a mértékletes édességfogyasztás is. Napjainkban már nem elég, ha a cukorka egyszerűen  csak  ízlik. Ettől joggal várunk többet tőle...Valamennyi Verbena cukorka nagyon értékes, igazi gyógynövénykivonatokat tartalmaz. Ezen gyógynövények a Tátra-aljai területekről származnak, amelyek Szlovákia legtisztább és legegészségesebb régiói közé tartoznak.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.