Paleolit Drazsé Szilvás

Raktáron

Eritrittel édesített csokoládéval bevont szilva szemek. .

855 Ft
egységár: 8,55 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564042456
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Paleolit Drazsé Szilvás Részletes leírás

SZILVÁS DRAZSÉ 100G DOBOZOS

Összetevők: Aszalt szilva (30%),Édesítőszer: Eritrit , Kakaópor, Kakaóvaj, Kókuszliszt, Pálmazsír, Édesítőszer: Szteviol glikozidok

A kakaó pozitív élettani hatásai:

Több mint 300-féle különböző értékes vegyületet tartalmaz
Az ásványi anyag és vitaminok bőséges tárháza, gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium, valamint az A, B1, B2, B6, B12, D- és E-vitamin. 
Erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, a benne lévő flavonoidoknak és polifenoloknak köszönhetően. Ezért hatásos alapanyag a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében. 
Teobromin- és alacsony koffeintartalmánk köszönhetően élénkítő hatású, serkenti a mentális aktivitást. Ezért tud hatásos lenni megerőltető szellemi tevékenység, vagy éppen a vizsgaidőszak alkalmával. 
Kb. 20%-a élelmi rost, ami segítheti az emésztést.

Beltartalmi érték 100 grammra vetítve
Energia kcal/kJ
355 kcal / 1473 kJ
Zsír 25,5 g
- ebből telített zsírsavak 14 g
Szénhidrát 44,2 g
- ebből cukrok 10,9 g
Fehérje 6,2 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.